Keto Bodytone EVOETS+ Crosstrainer – Se resultater

 

Kombiner Keto med Bodytone EVOETS+ Crosstrainer, for at holde eller opnå en lav fedtprocent.

Den bedste kombination for at se resultater.

Keto diæt

Begynd at spise fedtholdigt mad med en god smag, og undgå kulhydrater. Max. 10 – 20 gram kulhydrater om dagen. I løbet af få dage vil din krop begynde at tage energi fra dine fedtdepoter, i stedet for at hente energien fra de kulhydrater du plejer at spise. 

Crosstrainer træning

Kombinerer du kulhydrat fri mad og daglig træning med en Crosstrainer, så opnår du de bedste resultater. Fordi den “sunde” energi, som du nu får fra dine fedtdepoter, giver overskud til nemmere at udføre en daglig træning, på en Crosstrainer i op til 15 – 30 minutter. Eller 60 minutter for de mere ekstreme.

Bodytone EVOETS+ bedste crosstrainer

Bodytone EVOETS+, er en professionel Crosstrainer, som du også finder i flere fitnesscentre rundt om i landet. Crosstrainer er kendt for sin kvalitet og er lavet til dem som ikke vil gå på kompromis med noget. Se flere detaljer og pris her.

Økonomi vs. Resultat

Hvis de kr. 50.000+, som Bodytone EVOETS+ koster,  er mere end din pengepung kan klare lige nu. Så er det en god idé at låne til den og få en god afbetalingsordning. Der er en god grund til de professionelle ikke bruger billigt udstyr. For kvaliteten, fornøjelsen og effektiviteten ved at bruge det rigtige udstyr,  kan betyde forskellen på at nå sine mål,  eller ej.

 

Leave a Comment