Om bu10k.dk

Velkommen til bu10k!

Når du handler online vil du gerne være sikker på kvaliteten af varen du køber er i orden, at du ikke betaler for meget og du er sikker på at varen kommer frem til aftalt tid.

De sidste år er der eksploderet online butikker frem, som bl.a. sender dig helt forkerte varer, hæver dine penge selvom du aldrig har modtaget noget og giver dig en elendig kundeservice, hvis der overhovedet er et sted du kan klage.

Det er netop derfor bu10k er opstået. Vi screener online butikker for dig og viser dig kun web butikker du kan stole 100% på er i orden. Og som du trykt kan bestille dine varer fra online.

Vores filosofi er at det aldrig skal være nødvendigt at kontakte kundeservice. For en web butik bør have så meget styr på deres forretning at hver eneste handel glider gnidningsfrit igennem. Det er vores helt klare holdning. Selvfølgelig kan der ske fejl, men det skal være næsten ikke eksisterende og som kunde skal man bagefter selv kunne sige “Ja der skete en fejl, men butikken tog ansvar og fixede det selv, uden jeg skulle gøre noget og jeg fik stadig varen eller en bedre vare til tiden. Så her tør jeg godt bestille igen”.

Vi vil gerne opfordre dig til at kommenterer på vores side og skrive til os med forslag eller hvilke som helst spørgsmål du måtte have. Vi kan kontaktes via. kontakt eller direkte på vores e-mail info@bu10k.dk.

God fornøjelse med at shoppe !

bu10k.dk

Leave a Comment